top of page

Behöver du någon att prata med?

Karolina Christopher, integrativ psykoterapeut och somatisk terapeut

Jag heter Karolina och är integrativ terapeut. Jag erbjuder terapi online på engelska och svenska.

Välkommen på terapi

Upplever du känslor av oro, nedstämdhet eller stress i din vardag som du har svårt att styra över?

Söker du en terapiform som går lite djupare, och som grundar sig på en helhetssyn på psykisk hälsa?

Då kan integrativ terapi vara ett bra alternativ.

 

Som terapeut hjälper jag dig att bearbeta tankar, känslor och kroppsreaktioner under trygga former, så att du kan hitta tillbaka till en inre balans och harmoni. Jag arbetar med samtal, somatisk (kroppsbaserad) terapi, och kreativ terapi online.

Jag är bosatt i London, men fördelar min tid ganska jämnt mellan England och Sverige, där jag har mina hemtrakter vid kusten i Gamleby, Småland.

Jag kan hjälpa dig som upplevt trauma och stress under din uppväxt eller i ditt vuxna liv. Mitt specialistområde är barndomstrauma, och jag har stor erfarenhet av vad det kan innebära att leva med högkänslighet (HSP) och särbegåvning.

Kanske bär du på minnen från händelser tidigare i livet, som påverkar ditt mående idag. Du känner att du har svårt att gå vidare, och undrar hur du ska hitta dig själv igen. Efter jobbiga upplevelser kan vi hamna i frysreaktion och känslotillstånd som är svåra att ta sig ur på egen hand.

 

Jag har kunskap om relationstrauma från narcissistiska relationer (förälder eller partner) och våld i nära relation. Integrativ terapi är en passande terapiform för dessa upplevelser, så du kan finna vägar att komma vidare.

 

Jag erbjuder även terapi för dig som är utbildad psykolog/terapeut och vill gå i terapi för egen del, eller så kanske du håller på att utbilda dig och söker egenterapi med anledning av studier. Välkommen med din förfrågan.

 

Läs mer nedan så får du veta lite om mig och hur du kan boka en tid.

Om Karolina

Karolina är svensktalande terapeut utbildad i London
Jag är uppvuxen vid havet och älskar den svenska sommaren.

Hej, jag heter Karolina.

Jag är integrativ trauma-terapeut med examen i psykoterapi från England.

Jag är född och uppvuxen i Sverige, men började tidigt att blicka utåt mot nya horisonter. Under några år bodde jag i Frankrike och Tyskland innan jag kom till i London, inledningsvis för att läsa psykologi.

Som person har jag alltid tyckt om att reflektera över tankar och känslor, att förstå mig själv på djupet och skapa sammanhang i de händelser jag upplevt. Under min terapiutbildning fick jag möjlighet att utforska mina upplevelser genom egenterapi, vilket var en berikande och helande resa.

 

Jag är även utbildad lärare med mångårig erfarenhet av undervisning i åldersgrupperna 4-19 i olika skolor i Londons innerstad. Med tiden blev jag alltmer intresserad av att förstå elevernas psykiska och känslomässiga hälsa, och detta ledde mig in på min nuvarande yrkesbana. 

Som integrativ terapeut hjälper jag dig som vill reflektera över din livsberättelse, läka från trauma, och hitta dina inre resurser till känsloreglering och självförtroende. 

Jag har tidigare arbetat som samtalsterapeut för vuxna på Mind UK och som ungdomsterapeut (16-25) på Terrence Higgins Trust, London. Sedan 2020 driver jag min privatpraktik på heltid. ​

Jag är registrerad medlem vid UKCP i enlighet med brittiska krav på fullgjord psykoterapiexamen. ​Jag är även certifierad i nät-terapi genom ACTO (Association for Counselling and Therapy Online). Min ansvarsförsäkring täcker mitt klientarbete i Storbritannien och inom EU. 

Boka ett inledande samtal

Är du intresserad av att gå i terapi hos mig börjar vi med att boka ett inledande samtal. 

Jag erbjuder ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter, där du får berätta lite om dig själv och varför du sökt. Du får också möjlighet att ställa frågor. Du kan skicka ett mejl, eller så bokar du enkelt en tid i kalendern längre ner på sidan. 

Praktisk information

Vi ses en gång i veckan, samma dag och tid. Du kan välja mellan kortare terapi (6-12 samtalstimmar) eller löpande kontrakt. Vi utgår ifrån din situation och dina önskemål för att hitta den lösning som passar dig bäst.

Kostnad per session: 925 SEK (50 minuter)

Priset ovan gäller dig som är bosatt i Sverige. Betalning sker via banköverföring (svensk bank) eller Swish.

Boka ett första samtal

Boka din tid i kalendern nedan. 
Samtalet sker via Zoom. När du bokar får du automatiskt en länk.

Tänk på att välja rätt tidszon för Sverige, dvs Central European Time längst ned i kalendern.

Using a Touch Phone

Kvalifikationer

  • BSc Psychology (3 år)

  • MA Psychotherapy & Counselling (3 år)

  • Advanced Diploma Integrative Psychotherapy (2 år)

  • Advanced Diploma in Creative Arts Therapy (1 år)

  • Certificate in Psychotherapeutic Counselling with Adolescents (13-19) (1 år)

  • Professional Certificate in Therapeutic Communication Skills for Work with Children (1 år)

  • NCFE Level 2 Award in Child Mental Health: Neuroscience in the Early Years

  • Foundation Certificate in Psychotherapeutic Skills (1 år)

  • Post-Graduate Certificate in Education (PGCE) (1 år)

  • Diploma in Rhythmic Movement Therapy (pending 2024)

ukcp_master_logo-RGB[1][1][1][1][4].jpg
BACP Logo - 338215 resized.png
ACTO 2020 Level 1 Member.png
bottom of page